lørdag 22. januar 2011

Badrom

Da har vi bestemt oss for baderomsinnredning, også her var det mange ulike innredninger å velge mellom. Vi har bestemt oss for å ha lik type innredning oppe og nede, det er bare målene som blir ulike. På den måten oppnår vi en gjennomført stil, som samsvarer med resten av huset.

Dette er baderomsinnredningen:

Hafa - Next Vision Structure

Vi har valgt flere produkter fra Hafa:

                             Hafa Moon                                                                        Hafa Flower

I andre etasje skal vi ha et massasje-boblekar:

Viking Tornado


onsdag 12. januar 2011

Kjøkken

Det å bygge et nytt hus krever at man har en god dialog, slik at man på en effektiv og rettferdig måte kan bli enige om de valgene som skal tas. Underveis i byggingen dukker det opp mange ulike valg, som både har stor og liten betydning for det ferdig resultatet. I jula har vi sittet i mange timer med nesa godt nede i ulike kjøkkenkataloger, og vi har endelig bestemt for for dette kjøkkenet.

Lidingö - Offwhite

Som de perfeksjonistiske personene vi er, så tok det lang tid å tegne kjøkkenet på dataen. Det var mange ulike interiørdetaljer som vi måtte bestemme oss for, før vi valgte å dra inn på Ikea for å finpusse på kjøkkenet.

Vi fikk overraskende god hjelp på Ikea, selv om ventetiden var en smule lang. Men på den tiden fikk vi sett på de ulike benkeplatene og bestemt oss for hvilke håndtak vi hadde lyst på. De laget ferdig et anbud på kjøkkenet, slik at det bare er for oss å ringe inn og godkjenne orderen.

Det er en utrolig lettelse å ha ordnet ferdig kjøkkenplanene, for nå gjenstår det bare å bestille kjøkkenet hjem på døra. Det er et kjempe stort pluss at vi slipper å dra inn og plukke de ulike delene selv, da vi vet at det sikkert blir noen turer inn dit alikevell.

lørdag 1. januar 2011

Husbygging

Her er noen bilder fra et av våre prosjekter dette året, og hvis alt går etter planen vil vi flytte inn i huset allerede i mai. Her er et bildedryss av byggingen så langt...

Vi startet byggingen våren 2008. Her er jeg på toppen av den nye garasjen vår.


Våren 2009 startet vi på huset.
Vinteren har blitt brukt til å arbeide innvendig i huset, og det vil bli lagt ut flere bilder etterhvert.

Nytt år og nye muligheter

2011 kommer til å være et veldig betydningsfullt år for oss. Året vil bestå av en god dose husbygging, drømmer og forhåpninger, som vi håper at skal innfris i det nye året.

Vi håper at du ønsker å følge oss på vår reise inn i det nye året.