onsdag 12. januar 2011

Kjøkken

Det å bygge et nytt hus krever at man har en god dialog, slik at man på en effektiv og rettferdig måte kan bli enige om de valgene som skal tas. Underveis i byggingen dukker det opp mange ulike valg, som både har stor og liten betydning for det ferdig resultatet. I jula har vi sittet i mange timer med nesa godt nede i ulike kjøkkenkataloger, og vi har endelig bestemt for for dette kjøkkenet.

Lidingö - Offwhite

Som de perfeksjonistiske personene vi er, så tok det lang tid å tegne kjøkkenet på dataen. Det var mange ulike interiørdetaljer som vi måtte bestemme oss for, før vi valgte å dra inn på Ikea for å finpusse på kjøkkenet.

Vi fikk overraskende god hjelp på Ikea, selv om ventetiden var en smule lang. Men på den tiden fikk vi sett på de ulike benkeplatene og bestemt oss for hvilke håndtak vi hadde lyst på. De laget ferdig et anbud på kjøkkenet, slik at det bare er for oss å ringe inn og godkjenne orderen.

Det er en utrolig lettelse å ha ordnet ferdig kjøkkenplanene, for nå gjenstår det bare å bestille kjøkkenet hjem på døra. Det er et kjempe stort pluss at vi slipper å dra inn og plukke de ulike delene selv, da vi vet at det sikkert blir noen turer inn dit alikevell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar